Viktig information om ansökan

Du är här:
Viktig information om ansökan
skolbild14

Förkunskapskrav/antagningskriterier varierar mellan våra olika utbildningar, och du hittar mer information om vad som krävs på utbildningens egen sida under Utbildningar och kurser här på hemsidan.

Ansöker du via hemsidan får du en inloggingskod, via mejladressen du anger vid ansökan. Koden kan du använda om du vill göra klart ansökan vid ett senare tillfälle. Du får även ett svarsmejl när ansökan har gått igenom.

Har du inte fått något svarsmejl – kolla din skräppost så inte svarsmejlet hamnat där. Har du inte fått någon kod, eller något svarsmejl, så gör om ansökan. Var noga med att skriva rätt mejladress.

  • Vi hanterar inte ansökningar förrän de är kompletta så var noga med att skicka in betyg och intyg.

  • Flera av våra utbildningar kallar till en antagningsdag/informationsdag som en del i antagningsprocessen. För att eventuellt kunna erbjudas en plats är det viktigt att man kommer på dessa.

I vår studeranderättsliga dokument kan du läsa mer om hur vi hanterar ansökningar och vad du kan förvänta dig inför kursstarten. De är just nu i pdf-format men vi jobbar för att kunna lägga upp dem i annat format för att underlätta för den som surfar med skärmläsare.