Musikveckan för kognitiv funktionsnedsättning
nathan-anderson-GM5Yn5XRVqA-unsplash
Musikveckan för kognitiv funktionsnedsättning

Musikveckan för kognitiv funktionsnedsättning

Gillar du sång och musik är denna fartfyllda vecka perfekt för dig. Här är det mycket sång, musik och glädje. Du får testa olika instrument, sånglektioner, träning i retorik, motorik samt dramaövningar är en del som ingår i kursen.

Om kursen

Kursen har gott om erfarna ledare som ser till att ni tillsammans får en så upplevelserik vecka som möjligt. Under veckan övar ni tillsammans på de olika momenten för att sista dagen ha en avslutningskonsert där era vänner och anhöriga har chansen att komma och se en fantastisk konsert.

Kursen är SPSM berättigad vilket innebär att skolan söker ett bidrag för deltagarna som finansierar en del av kursen i form av kost och logi bidrag under förutsättning att deltagaren bor på skolans internat under veckan. Den enskilde betalar då endast mellanskillnaden för kurskostnaden.

(SPSM bidraget gäller de deltagare som har dagar kvar att nyttja).

Deltagare som önskar gå kursen men inte vill bo på skolan betalar ett annat belopp vilket ni kan kontakta skolan för uppgifter om.

Utöver kursledarna bemannas kursen med assistenter både dag och natt. Har man behov att ha med sig en egen assistent går det självklart bra, anteckna det på anmälningsblanketten. 

Kursen har ett begränsat antal platser.

Praktisk information

Inför kursstarten kommer ni att få ett brev från kursledaren där det bland annat kommer finnas praktisk information inför kursveckan. Undrar ni något gällande kursinnehållet kontaktar ni kursledaren enligt uppgifterna ovan, praktiska frågor kontaktar ni Agnetha på Vimmerby folkhögskola.

Liknande kurser