Spanska för resan – intensivkurs
spanska jairojehuel
Spanska för resan – intensivkurs

Spanska för resan – intensivkurs

Reser du till ett spansktalande land och vill kunna beställa mat, fråga efter vägen eller shoppa på spanska? Då är intensivkursen Spanska för resan något för dig.

Om kursen

Kursen vänder sig till dig som är helt nybörjare i spanska. Innehållet är utformat för att underlätta vistelsen i länder där spanska talas.

Under fem dagar kommer du att få lära dig grundläggande spanska ord och uttryck för fasta situationer, exempelvis ord och uttryck för mat och dryck, när man köper saker, frågar efter vägen, eller ber om information. Vi kommer även gå igenom lättare ord och fraser för sociala ändamål, t.ex. hälsningar eller samtal om vädret. Fokus ligger också på att förstå det som sägs i anslutning till dessa situationer, och på att kunna läsa information på skyltar och dylikt.

Vi gör konversationsövningar tillsammans och går igenom användbara ord och uttryck med hjälp av dialoger och bilder, och vi skapar stunder där vi kan tillämpa vissa språkfärdigheter praktiskt. Du får även extra övningar och uppgifter som du kan göra hemma efter kursen.

Lärare på kursen heter Anders Söderlund och är utbildad språklärare med många års erfarenhet av språkundervisning på olika nivåer.

Liknande kurser