• När vi möter andra människor inspireras vi och utvecklas som individer

Kom och studera på Vimmerby Folkhögskola, en landstingsskola som ligger centralt i Astrid Lindgrens Vimmerby i Småland. Här kan du välja mellan flera spännande och givande kurser och inriktningar där du har möjlighet att skaffa dig behörigheter eller en yrkesutbildning. Du får samtidigt en chans att utveckla dig som människa i en trivsam folkhögskolemiljö.

Berättelser från folkhögskolan

Här berättar tidigare deltagare om upplevelsen att studera på folkhögskola. Först ut var Sara och Linnéa som avslutade sina studier hos oss juni-13. Sedan berättade Hanna om sin resa! Därefter Sandra-Maria Sjöblom som idag arbetar som lärare på folkhögskolan. Senast Salah Eliassi som utbildade sig till fritidsledare och Katarina Westrin som studerade till medicinsk sekreterare. Nu har turen kommit till Angelica Olofsson som gick behandlingspedagogutbildningen.

Ansök idag
Visa navigering