Inriktning - Med hälsan i fokus

Med hälsan i fokus riktar sig till dig som är intresserad av hälsa, friskvård och motion. Kanske är du redan idag aktiv motionär, eller har en längtan av att komma igång med någon form av motion och friskvård.

Om kursen

Ta chansen och häng med på en resa för kropp och själ! Vi blandar motion, idrott och ledarskap med träningslära, kost och ergonomi.

Du får genom Mindfulness, målning och drama en resa i att utveckla din självkänsla samt verktyg för att hjälpa dig att minska stress, meditera, etc.

I vår psykosociala del av kursen inriktar vi oss mer på frågor varför vi gör som vi gör och hur vi fungerar tillsammans med andra i en grupp. Vi lär oss också vad vi kan göra för att förbättra vår egen inre hälsa.

När vi jobbar med ledarskap får du en chans att dela med dig av dina erfarenheter. Du håller tillsammans med andra deltagare lektioner i idrottshallen, eller på annan lämplig plats.

Att vara ute i naturen och röra på oss och också en viktig del av hälsoperspektivet.

Kursen passar alla nivåer. Du får lära dig vad som händer i kroppen när vi motionerar och vilka fantastiska vinster vi gör med en aktiv livsstil. Det finns något för alla!