Konferens

Du är här:
Konferens
Folkhögskolan 2024

Fler och fler upptäcker möjligheten för arrangemang av konferenser. Skolan är alltid öppen för kortkurser och konferenser. Detta är ett naturligt inslag i folkhögskolans verksamhet och berikar vår övriga verksamhet och våra långa kurser.

Ofta sker kortkurser/konferenser i samverkan med organisationer, föreningar, eller studieförbund. Vi bygger kurserna utifrån era egna önskemål men vi är även duktiga på att ge spännande förslag på vad en kortkurs/helgkurs för just er förening kan innehålla hos oss. Samverkan innebär främst att planering sker gemensamt och att skolans lärare, eller av oss inbokade föreläsare, medverkar i olika sammanhang.

Vi hyr också ut våra lokaler till kurser, föreläsningar och konferenser, även företag är hjärtligt välkomna.

Vi har konferenslokaler för större och mindre grupper och en rad olika prispaket där lokal, mat och logi ingår. Ni är alltid välkomna med er förfrågan. Skolan är välutrustad och servicen är intrimmad och finns alltid tillgänglig.

Maten på skolan är en viktig del i våra kurser och konferenser, skolan har ett gott rykte om god och vällagad mat där det i stort sett lagas helt från grunden.

Väl mött på konferens eller kortkurs!

Fakta

För mer information eller frågor, kontakta:
Konferens- och kurskoordinator


Agnetha Kinell
tfn: 010-357 57 04
mobil: 070-205 58 85

Skolans expedition
tfn: 010-357 57 00

Vi skickar gärna offert!