Viktig information om ansökan

skolbild14

Vi vill helst få in ansökningar digitalt via hemsidan men vill du hellre skriva ut och skicka in en pappersblankett så hittar du alla våra ansökningsblanketter på sidan Ansökningsblanketter. Observera att ansökningar endast hanteras under tiden som ansökan är öppen för respektive utbildning.

Du behöver göra en ny ansökan inför varje nytt läsår. (Detta gäller inte yrkesutbildningarna som är på tre eller fyra terminer, där blir du antagen för hela kurstiden.)

Ansöker du via hemsidan får du en inloggingskod, via mejladressen du anger vid ansökan. Koden kan du använda om du vill göra klart ansökan vid ett senare tillfälle. Du får även ett svarsmejl när ansökan har gått igenom.

Har du inte fått något svarsmejl – kolla din skräppost så inte svarsmejlet hamnat där. Har du inte fått någon kod, eller något svarsmejl, så gör om ansökan. Var noga med att skriva rätt mejladress.

  • Vi hanterar inte ansökningar förrän de är kompletta så var noga med att skicka in betyg och intyg.

  • Flera av våra utbildningar kallar till en antagningsdag/informationsdag som en del i antagningsprocessen. För att eventuellt kunna erbjudas en plats är det viktigt att man kommer på dessa.

I vår studeranderättsliga dokument kan du läsa mer om hur vi hanterar ansökningar och vad du kan förvänta dig inför kursstarten.