Ansökan till Seniorkursen är stängd

Du är här:
Ansökan till Seniorkursen är stängd
senior

Eftersom Covid-19 fortsätter att ställa oss inför utmaningar så vet vi ännu inte om vi kommer kunna köra igång seniorkursen, men hur det än blir så kommer vi inte kunna köra igång seniorkursen med samma upplägg som vi brukar ha.

Vi måste tänka på att kunna hålla omsorgsfullt avstånd i klassrum, i korridorer och i skolans matsal. Detta eftersom även om många är full-vaccinerade så måste vi kunna följa restriktioner och riktlinjer från regionen och Folkhälsomyndigheten. Detta innebär att antalet platser på seniorkursen kommer behöva vara mer begränsat än vad vi är vana vid.

Vi har redan ett stort intresse för att gå kursen och många har ansökt i förhoppning om att kursen ska bli av. Därför valde vi att gå ut med informationen om att ansökan till seniorkursen är stängd. Vi skrev i den första informationen att seniorkursen är fullsatt men eftersom ingen antagning är gjord ännu så är ju detta inte riktigt korrekt. Ansökningar som kommer in efter 9 augusti kommer läggas på en reservlista och erbjudas plats om det skulle bli platser lediga.