Slutspurt för musikallinjens slutproduktion!

Du är här:
Slutspurt för musikallinjens slutproduktion!
Vimmerby folkhögskola musikallinjen "Tid att drömma"

Nästa lördag, den 9 april, är det dags för musikallinjens slutproduktion! Kl. 16.00 och kl. 18.30 slås dörrarna upp och publiken hälsas välkomna till Kulturskolans teater för att få möta… Ja, vilka är det vi kommer möta egentligen? Följer man Musikallinjen på facebook och instagram så har man under förra veckan fått ta del av några av personligheterna vi kommer få stöta på i ”Tid att drömma”.

Något som ser ut som en anslagstavla med en lista: Kallade till Callback 9 april och sedan namnet på de 12 karaktärerna som vi kommer få möta i föreställningen "Tid att drömma".

Har du inte köpt biljett ännu?

Oroa dig inte, du har chansen varje vardag kl. 8.00 – 14.30 uppe på folkhögskolan, ända fram till och med fredag 8 april!

Måndag 4 april mellan kl. 16.00 och 18.00 kan du även köpa din biljett direkt från musikallinjens deltagare då de kommer finnas på Kulturskolan med biljetter i högsta hugg!

Affisch med texten: Här kan du köpa biljett till "Tid att drömma" - Här hittar du oss: Vardagar 8-14.30 folkhögskolan, Lördag 2 april kl. 11-14 Torget, Vimmerby, Måndag kl. 16-18 Kulturskolan.